Muud koolitused
Nõue HACCP alastele teadmistele tuleneb Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EÜ) nr 852/2004, toiduainete hügieeni kohta, II Lisa XII peatüki punktist 2. et käesoleva määruse artikli 5 lõikes 1 osutatud korra väljatöötamise ja haldamise eest või asjakohaste juhiste rakendamise eest vastutavad isikutel on vastav HACCP põhimõtete kohaldamise alane väljaõpe
Osalejale väljastatakse toiduhügieenialastes õigusaktides nõutud HACCP baaskoolituse läbimist kinnitav tunnistus.
Koolitus on mõeldud toidu valmistamise, toitlustamise ja toidu jaekaubandusega tegelevate ettevõtete enesekontrollisüsteemiga seotud isikutele (toitlustusjuhid, vahetusevanemad, kvaliteedispetsialistid, tehnoloogid jt).
Toidukäitleja enesekontrollisüsteemi (HACCP) loomine ja rakendamine
Aeg ja koht
27.oktoober 2015.a. Tallinn, Rävala pst.8
Lektor
Katrin Valgma Veterinaar- ja Toiduameti peaspesialist
Päevakava
09.45-10.00 Registreerimine
10.00-11.30 Koolitus
11.30-11.45 Kohvipaus
11.45-13.15 Koolitus
13.15-14.00 Lõuna
14.00-15.30 Koolitus
Kursuse sisu
* Mõisted – HACCP, enesekontroll, ohuanalüüs, kriitiline kontrollpunkt, kriitiline piir, seire, korrigeerivad tegevused
* Enesekontrolli tugiprogrammid – loomine, juurutamine, rakendamine. HACCP üldised põhimõtted
* Ohtude kindlakstegemine, ohtude ja riskide hindamine
* Ülevaade levinumatest ohtudest – bioloogilised, füüsikalised, keemilised
* Kriitiliste kontrollpunktide määramine
* Kriitiliste piiride kehtestamine kriitilistes kontrollpunktides
* Seire süsteemi valimine iga kriitilise kontrollpunkti jaoks
* Korrigeerivate tegevuste kehtestamine
* Tõestamisprotseduuride määramine
* Enesekontrollisüsteemi dokumenteerimine
* Enesekontrolli juurutamise ettevalmistamine
Koolituse hind: 149 EUR +km
SOODUSHIND nüüd ainult 95 EUR +km
NB! Kahele ja enamale osavõtjale lisasoodustus -10%
Hind sisaldab õppetööd, mahukaid õppematerjale, lõunasööki ja kohvipause!
Lisainfo ja osavõtuks registreerimine:
6556778 , 5279999
või täites allpool oleva registreerimisvormi.